Tekoälyavustaja, jota jokainen johtaja tarvitsee.

Paremmat johtamistaidot. Vähemmän henkilöstön vaihtuvuutta. Parempi työelämän laatu. Kaikki AIMO:n, henkilökohtaisen tekoälyavustajasi, avulla.

Tilaa nyt

Niin se toimii:


Työsi helpottuuHaluatko parantaa tiimin suorituskykyä ja hyvinvointia, mutta et ole varma, miten edetä? AIMO ennakoi tiimin haasteita ja löytää kestäviä ratkaisuja kehittämiseen.

Vähennä henkilöstön vaihtuvuuttaMyrkyllinen työilmapiiri ja pettymys tiimin esimieheen ovat jatkuvasti päällimmäisinä syinä, miksi työntekijät irtisanoutuvat työpaikastaan. Huhtikuun 2021 ja huhtikuun 2022 välisenä aikana 34 % ihmisistä jätti työpaikkansa huonojen johtajien takia*.AIMO-riskianalyysi ennustaa vaihtuvuus- ja sairauspoissaoloriskit ja ehdottaa kriittisiä toimenpiteitä toteutettavaksi.

Laatu voittaa määränAIMOn tavoitteena on parantaa työelämän laatuindeksiä, minkä seurauksena koko organisaation tuottavuus kasvaa henkilöstön paremman hyvinvoinnin ja työnantajamaineen myötä.Mikä on QWL-indeksi?

Tule paremmaksi johtajaksiParanna johtamistaitojasi AIMOn itsearviointitestillä. Löydä vahvuutesi ja heikkoutesi, opi käytännön ratkaisuja, jotka tuovat tuloksia.

Työntekijät ovat paras investointiIhmiskeskeinen johtamiskäyttäytyminen johtaa parempaan liiketoiminnan tulokseen. Yhdellä askeleella voit valita toteutettavat kriittiset toimet ja nähdä vuosittain lasketun rahallisen hyödyn.

AIMO:n avulla saat:


Yrityksesi parhaat arvojohtamisen käytännöt

Itsearviointitestin ja sähköisen oppimateriaalin

Suosituksia tiimin suorituskyvyn ja ongelmanratkaisun parantamiseksi

Taloudellisen hyödyn arvioinnin

Tekoälyllä toimiva tiimianalyysi

Sisäänrakennettu vuosisuunnittelutyökalu

Tilausvaihtoehdot

AIMO on Playgainin ohjelmistopalveluna tarjoama tekoälyavustaja tiiminvetäjille. Voit valita kolmesta käyttäjäkohtaisesta tilausvaihtoehdosta:


AIMO-viikkopaketti

10€ / viikko

AIMO-vuosisuunnitelma

350€ / vuosi

AIMO-viikkopaketti

10€ / week

AIMO-vuosisuunnitelma

350€ / year