Johtajan tekoälyavusteinen mentori


AIMO on helppokäyttäinen tekoälyavusteinen simulaatio. Voit mallintaa ongelmaa ja antaa AIMOn tuottaa ratkaisuja ennen riskialtiiden päätösten tekemistä.

AIMOlla voit simuloida kasvun, taantuman ja normaalimarkkinatilanteen skenaarioita. Kun kerrot AIMOlle johtamistilanteesi haasteet ja tapahtumat, AIMO antaa Sinulle toimenpide-ehdotuksia, kuinka ratkoa vallitseva tilanne optimaalisimmin. AIMO etsii aina parhaan yhdistelman eri johtamiskäytänteitä, joita voit käyttää. Voit olla varma, että juuri niiden toimien taloudellinen hyöty on paras ja ne ylläpitävät parasta mahdollista työelämänlaatua kestävällä tavalla.

Miten AIMO auttaa?

Organisaatio reagoi mahdollisiin ongelmiin liian myöhään

AIMO Vahvistaa heikkojen signaalien merkitystä joukkueen suorituskyvylle

Organisaatio on epävarma suunnitellun toiminnan kannattavuudesta (ROI)

AIMO analysoi johtamistoimien (investoinnin) takaisinmaksun ajan

Organisaatio ei osaa puuttua ongelmaan

AIMO analysoi parhaat johtamistoimet kestävän kehityksen kannalta

Hyviä johtamiskäytäntöjä ei tunneta, ja motivaatio oppia niitä on heikko

AIMO vahvistaa oppimisen motivaatiota ja tarjoaa tukea oppimiseen

Kuinka se toimii?


AIMO on helppokäyttäinen tekoälyavusteinen simulaatio. Voit mallintaa ongelmaa ja antaa AIMOn tuottaa ratkaisuja ennen riskialtiiden päätösten tekemistä.

Tekoälypohjainen simulaatio noudattaa kestävän kehityksen periaatetta, joka optimoi sekä talouden että työelämän laadun. Toimenpiteiden valinnassa otetaan huomioon sinun yksilölliset toiveet ja ohjataan sinua kehittämään johtamistaitojasi.

AIMO tekoälymentori

LeaderMind-simulointiohjelmisto

Oppimateriaalit